Aina huomaamaton toimitus

 

Ilmainen toimitus yli 59 € ostoksiin, nouto 0 €

FLESHLIGHT

Fleshlight on yhtä kuin miesten huippusuositut tekovaginat, joista löytyy useita eri sarjoja ja oheistuotteita. Perinteisen klassisen tekovaginan ohella monet tuntevat Fleshlight Girls -kokoelman, jossa tekovaginat ovat saaneet ulkomuotonsa aikuisviihteen kirkkaimmilta tähdiltä, joiden vulvat ovat olleet malleina masturbaattorin ulkomuotoa suunniteltaessa. 

Fleshlight-tuotteiden suosio ja teho perustuvat korkealuokkaiseen ja aitoa ihoa hätkähdyttävästi muistuttavaan Real Feel Super Skin® -materiaaliin sekä kotelon sisälle syntyvään alipaineeseen. Fleshlight on saanut nimensä taskulamppua muistuttavasta, standardoidusta ulkokuoresta, jonka ideana oli ajatus tuottaa markkinoille diskreettejä seksileluja, jotka muistuttaisivat ulkomuodoltaan tavanomaiseen kotitalouteen kuuluvia esineitä.

Tekovaginoiden lisäksi "Flesukoista" löytyy myös tekosuun tai tekoanuksen näköisiä masturbaattoreita, Kaikissa Fleshlight-masturbaattoreissa yhteistä on kuitenkin niiden nerokkaasti teksturoitu tunneli, joka antaa nautinnollista stimulaatiota peniksen jokaiselle sentille.

Tilaa uutiskirjeemme!

Tilaa uutiskirje - saat -10% ensimmäisestä ostoksestasi!

Haku


Ostoskoriin käytetyt lahjakortit