Aina huomaamaton toimitus

 

Ilmainen toimitus yli 59 € ostoksiin, nouto 0 €

FUN FACTORY

Vuodesta 1996 Fun Factory on valmistanut ihanan värikkäitä ja saksalaisen insinööritieteen pikkutarkkuudella virheettömästi muotoiltuja seksileluja, jotka todella istuvat kehon kuin kehon muotoihin. Seksivälineissä käytetään vain lääketieteellistä ja hypoallergeenista silikonia sekä kehoturvallisia värejä, jotka sekoitetaan Fun Factoryn tiloissa iloisiksi ja hauskoiksi sävyiksi. Myös muoviosat ovat lääketieteellistä materiaalia, sillä Fun Factoryn seksilelut on tehty sopimaan yhteen ihon kanssa.

Kun ostat Fun Factoryn vibraattorin, masturbaattorin tai minkä tahansa muun tuotteen, ostat laatua. Jokainen seksilelu tarkastetaan huolella, että pinnat ovat sileitä ja eri komponenttien saumat sopivat tiukasti yhteen - tällä taataan viimeistelty ulkomuoto sekä helppo puhdistus.

Kiiltäväpintaisesta silikonilelusta liukuvoide tipahtelee tai liukuu pois, ja siksi kaikissa Fun Factoryn seksivälineissä onkin samettisesti teksturoitu pinta, jotta liukuvoide pysyy siinä, missä sen on tarkoituskin pysyä - niin kauan kuin haluat.

Seksilelujen moottorit on valmistettu samalla insinöörimäisellä otteella kuin kaikki muukin - moottorit ovat voimakkaita, ja ne takaavat saman kunnon jytinän myös hitailla vauhdeilla. Fun Factoryn seksilelut naputtelevat, sivelevät, työntelevät, mutta ovat silti superhiljaisia ja yllättävän kevyitä kädessä. Kaikki on ajateltu loppuun asti, jotta sinä tai te yhdessä voisitte keskittyä itse eroottiseen seikkailuun.

Eläköön se pieni saksalainen ero.

Tilaa uutiskirjeemme!

Tilaa uutiskirje - saat -10% ensimmäisestä ostoksestasi!

Haku


Suosituimmat haut

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit