Aina huomaamaton toimitus

 

Ilmainen toimitus yli 59 € ostoksiin, nouto 0 €

LELO

Lelo on ruotsalainen seksilelujen luksusbrändi, joka on valloittanut maailmaa jo parinkymmenen vuoden ajan. Lelolle on myönnetty useana vuonna eurooppalainen Luxury Brand of The Year -palkinto tunnustuksena laadukkaista ja innovatiivisista seksivälineistä. Lelon johtoajatuksena on ollut kehittää kaikkein intiimeimmistä esineistämme yhtä kauniita kuin ne, joita esittelemme avoimesti ylpeydellä.

Ja hyvinhän Lelo on tavoitteissaan onnistunut! Brändi tarjoaa laajan kattauksen kauniita ja iloisenvärisiä seksileluja, joissa on laadukkaat moottorit ja innovatiivista teknologiaa. Lelo on myös laajentanut tarjontaansa henkilökohtaisista hierontavälineistä FemTech- ja FemCare-kategorioihin, kondomeihin ja muihin oheistuotteisiin.

Seksilelun ei tarvitse näyttää perinteiseltä seksilelulta, vaan se voi muodoltaan ja väritykseltään muistuttaa vaikka koriste-esinettä! Omaan seksuaalisuuteensa ei ole koskaan väärin panostaa - Lelon laatuvälineillä nautintosi on entistä kokonaisvaltaisempaa. Lelo antaa tuotteilleen 10 vuoden laatutakuun.

Tilaa uutiskirjeemme!

Tilaa uutiskirje - saat -10% ensimmäisestä ostoksestasi!

Haku


Suosituimmat haut

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit